Annons

Bra World Cup av LS

Den gångna helgen avgjordes World Cup i Stockholm med flertalet världsstjärnor. Adam Schön-Svensson och Caroline Andersson-Ekström fanns på plats och deltog på sina specialdistaner.

Landskrona simsällskap hade två tävlande i vattnet på Eriksdalsbadet. Caroline Andersson-Ekström, -94, och Adam Schön-Svensson, -91.
Adam simmade fyra sträckor och det var på dom två kortaste han fick mest ut av sin kraftfulla simning. Han satte nytt personligt rekord på 50 m fritt med fina tiden 24.33. Adam simmade även bra på 100 m fritt där han för första gången noterade under 54 sekunder med 53.95.

Annons
 

Caroline var väldigt nervös inför lördagens 100m fjärilsim. Efter en bra öppning kroknade hon lite på slutet men tiden 1.07.15 var bra och endast sekunden över sitt personliga rekord.
På söndagen hade nervositeten försvunnit när hon simmade 50m fjärilsim. Caroline låg bra med från början, men tappade en del simning i slutet på loppet och tiden hon noterade blev 29.74.
– Det var flera bra lopp av både Adam och Carro under World Cup. Det är en erfarenhet rikare att vara med på ett så stort arrangemang, säger chefstränare Alexander Ström.

Landskrona simsällskap var även starkt representerade på World Cup på kanten bland funktionärerna. Sune Lindh var tävlingsledare för simtävlingen i två dagar. Han hade till sin hjälp Bo Ekström, Andreas Andersson-Ekström samt Anki Lindh. Samtliga fyra simdomare är medlemmar i Landskrona Simsällskap.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser