Annons

Allskånskan på hemmaplan

Måndag den 24:e oktober kl. 19.00 simmar Landskrona Simsällskap Allskånskan på Läktarbadet i Landskrona.

SK Triton är på besök med bl.a. landslagssimmerskan Magdalena Kuras i vattnet. Detta är andra deltävlingen och LS måste göra ett rejält ryck för att ta sig till final bland dom åtta bästa föreningarna i Skåne.

Annons
 

Deltävlingar simmas på flera håll samtidigt och totalt är det 11 lag som ställer upp i Allskånskan i år.

– Vi har Triton på besök som är rankat sjua efter första omgången. Kom och heja på Landskronas vassaste simmare när dom tar sig an den tuffa uppgiften att slå från underläge. Mer Underdog kan vi inte bli. Tävlingen startar 19.00 (LS ramsan 18.55 för alla) men kom i god tid så ni får bra platser i vår trånga simhall. Heja fram våra hjältar till stordåd, uppmanar klubbens chefstränare Alexander Ström och bjuder på gratis entré.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser