Annons

Klasshandbollen i full gång

Publiken bjöds på både skönspel och tuffa tacklingar när årets klasshandboll för årskurs 6 igår spelades i Landskronas idrottshall.
16 klasser deltog och de var uppdelade i fyra grupper. Dom två bästa lagen från varje grupp gick vidare till finalspel på fredag. Vinnaren där går vidare till ett Skånemästerskap där man möter vinnarna från de andra kommunerna i Skåne som har deltagit.
Det är som vanligt GW Landskrona HK som arrangerar turneringen och man gör det av flera anledningar.
Vi vill bidra med något som aktiverar ungdomar men vi vill även få upp intresset för handboll i Landskrona. Vi i klubben märker att intresset ökar för det dyker frekvent upp fler på träningarna, säger Bo-Inge Andersson, tränare i GW Landskrona HK för flickor födda –00.

Det var bra stämning på läktaren och hejaramsorna duggade tätt under matcherna som spelas i fyra stycken tre minuter långa halvlekar. Killarna och tjejerna spelar vars två halvlekar, allt för att det ska vara så rättvist som möjligt.
– Reglerna är så för att alla ska få chansen att spela och att man inte bara ska toppa lagen, avslutar Bo-Inge Andersson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser