Annons

Falcons utökar tränarstaben

Landskrona Falcons herrlag har utökat sin ledarstab med ytterligare en tränare, Jon Flood, som komplement till huvudtränaren Patric Johansson och assisterande tränaren Tony Christensen. Jon Flood har varit tränare i olika omgångar i Landskrona Falcons och inom Landskronainnebandyn. Senast var han tränare tillsammans med sportchefen Petri Manu för damlaget 2009.
Jag trivdes mycket bra med Jon när jag tränade damerna tillsammans med honom och vet att han kommer bli ett mycket bra komplement till Patric Johansson och Tony Christensen, säger Falcons sportchef Petri Manu

Jon Flood har varit i Afganistan på FN-tjänst och därmed haft ett uppehåll från tränarsysslan under två säsonger. Han har skrivit på ett kontrakt som löper över säsongen 2011/2012 med Landskrona Falcons herrlag i Allsvenskan södra.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser