Annons

Cecilia förlitar sig på Torkild

Vad hade kommunalråden att göra på Göran Nyströms tjänsterum när ordföranden i stugbyn Bo Lundgren skulle ombe VD att sluta självmant? Igår hänvisade Torkild Strandberg (FP)  alla frågor i ämnet till ordförande Lundgren.
Cecilia Brorsson som då var oanträffbar är idag tillbaka i Landskrona efter en minisemester och svarar via e-post.
Jag var med och träffade Göran förra veckan i ett samtal om hans och stugbyns roll i utvecklingen av Norra Borstahusen. I sakfrågan har jag förlitat mig på Torkilds uppfattning och information, och det är bättre att ni hör med honom än får tredjehandsuppgifter från mig.
Något som däremot är väldigt viktigt för Moderaterna är att en ny VD rekryteras snarast”
, skriver hon.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser