Annons

Upp och ner för Falcons

I helgen spelade både Falcons herrlag och damlag och det blev blandade resultat. Herrarna förlorade med 9-5 mot Lindås IBK på bortaplan igår. Damerna vann däremot sin hemmamatch mot IBK Finn i fredags med 4-2.

För herrarna började matchen väldigt dåligt och man låg under med 4-0 redan efter första perioden. Lindås hann även göra sitt femte mål i början av andra perioden innan Niklas Dahlström gjorde Falcons första, framspelad av kaptenen Rickard Jacobsen.
Vi satt kvar i bussen i första perioden, säger Landskrona Falcons tränare Patric Johansson till klubbens hemsida.
Trots att Falcons i tredje perioden forcerade in tre mål så räckte det inte till poäng och man får nu sikta in sig på nästa match som är på lördag då man tar emot mot Åby IBK i Landskrona idrottshall.

Annons
 

För damerna gick det desto bättre då man tog sin första hemmaseger för säsongen. Första perioden var tempofylld med många närkamper men Falcons hade övertaget i både bollinnehav och målchanser och ledde med 2-1 när man gick in i den första pausvilan. Andra perioden blev mållös men i början av tredje kvitterade IBK Finn. Falcons kunde dock genom två snabba mål i mitten av sista perioden gå segrande ur matchen och man har nu vunnit två av de tre inledande matcherna i serien.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser