Annons

Med Afghanistan i hjärtat

Borstahusens museiförening fortsätter att bjud in till spännande och intressanta föreläsningar. På tur står Anders Fänge som med sina 30 års erfarenhet som biståndsarbetare kommer att berätta om varför han har Afghanistan så nära sitt hjärta.

Det utlovas en berättelse om landets kultur, historia och den politiska utvecklingen. Allt kryddat med Anders Fänges personliga upplevelser och erfarenheter. Exempelvis gjorde han en lång vandring med muhajedin-gerillan över bergen i Afghanistan. En vandring med stora umbäranden parat med en oändlig skönhet. Under en vandring i bergen hotades han av två unga män med gevär som ville ha hans pengar. Då trodde han att hans sista stund var kommen.

Annons
 

I kalendern gör du en notering för tisdagen den 25/10 kl 19.00 i Pumphusets konsthall om du är sugen på föredraget.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser