Annons

Bois kan säkra kontraktet ikväll

Rent teoretiskt kan Bois fortfarande behöva kvala för att klara sig kvar i Superettan men då måste allt gå emot de randiga. De ska förlora de två återstående matcherna, Hammarby måste vinna två samtidigt som Jönköping måste besegra GIF Sundsvall på bortaplan i sista omgången. Dessutom måste såväl Assyriska som Värnamo vinna sina återstående matcher. Summa sumarum betyder det att om Bois tar en pinne mot Brommapojkarna i årets sista hemmamatch ikväll eller om Jönköping tar poäng mot Hammarby så är Bois klara även i teorin.

Bois kommer att ställa upp med ett helt nytt mittbackspar eftersom Linus Malmqvist brutet vadbenet och Fredrik Liverstam är avstängd. Om man ska lita på söndagens träning så lutar det mesta åt att det blir Linus Olsson ersätter Fredrik Liverstam och Mikael Bengtsson tar klivet in från vänsterbacken. På pluskontot måste räknas att mittfältet är intakt igen vilket innebär att Marcus Lantz kommer att bilda mittfält tillsammans med Fredrik ”Mini” Svanbäck och Thomas Raun.

Annons
 

Bois har även testat anfallaren Sonny Karlsson men klar för spel är han inte.
– Vi diskuterar med Sonny Karlsson, säger Mats Aronsson, Bois klubbdirektör och berättar också att man förhandlar med en del spelare om förlängningar.
– Förhandling pågår med Mathias Andersson och Philip Andersson och diskussioner pågår också angående vilka som eventuellt kommer att lämna klubben efter säsongen. Vad gäller tränarna Henrik Larsson och Hans Eklund har vi inte påbörjat några förhandlingar, säger Mats Aronsson.

Så här ser BoIS–truppen ut: Ivo Vazgec, Mirsa Selimovic, Max Mölder, Mikael Bengtsson, Linus Olsson, Mohammad Zaaroura, Alexander Zaim, Thomas Raun, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck, Jesper Olsson, Mathias Andersson, Ajsel Kujovic, Fredrik Olsson, Mark Leth Pedersen, Mathias Unkuri, Patrik Åström, Linus R. Olsson, Jesper Lundberg.


Mathias Andersson tar sig förbi en liggande Fredrik ”Mini” Svanbäck

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser