Annons

Skilla på museet

Imorgon är det dags för årets kulturnatt och då öppnar museet upp klockan 19.00. Under kvällen kan man bland annat titta på någon av de utställningar som finns på museet. De aktuella utställningarna är Guldägget 50 år, Ett rum och kök, Broderat samt Poem Expressaffischer med dikter av elever från olika skolor i Landskorna kommun. Fram till 21.00 har Ateljé Nell öppet och där kan man prova på stafflimålning och broderi.
19.30 kan man se ”Tokiga figurer på flygplan” och det är sketcher med Kulturskolans yngsta elever. Därefter, klockan 20.30 till 22.15, visas filmen Lucky People Center International.

Vill du istället för att se på film lyssna på musik så spelar bandet Skilla i Café Nell Walden klockan 21.30 och 23.00. Kvintettens musik beskrivs som dramatisk pop med extrem energi. De har bland annat spelat på Peace & Love-festivalen och varit förband till Miss Li.

Annons
 

Utanför museet kommer det under hela kvällen också att finnas en låda där man kan lägga förslag på vad man vill ha nästa år då kulturnatten firar 20-årsjubileum. Museet kommer att vara öppet fram till midnatt men serveringen i caféet stänger 23.30.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser