Annons

Linus Malmqvist bröt vadbenetMissar resten av säsongen

Det blir många förändringar i Bois startelva när laget möter Åtvidaberg på Kopparvallen på måndagskvällen. Att Marcus Lantz och Thomas Raun missar matchen på grund av avstängning har stått klart sedan en vecka tillbaka. Bois har dock ett tungt avbräck till. Det är kaptenen Linus Malmqvist som bröt vadbenet på söndagens träningspass och därmed har han spelat klart för denna säsong. Troligtvis ersätter Philip Andersson Linus i backlinjen. En som insjuknade till förra matchen var Amethyst Bradley Ralani och inte heller han kan vara med då han fortfarande har feber. På pluskontot hittar vi Mark Leth Pedersen som dragits med en ond tå men som nu är tillbaka.
– Det är klart att det inte är idealiskt att behöva göra så här många ändringar. Samtidigt är det inspirerande för dem som stått utanför men som nu får chansen och jag har fullt förtroende för mina spelare, säger Henrik Larsson till Bois hemsida.

Matchen visas på TV4 Sport med start klockan 19.20.

Annons
 

BoIS åker till Åtvidaberg med följande manskap:
Ivo Vazgec, Mirza Selimovic, Mikael Bengtsson, Fredrik Liverstam, Philip Andersson, Max Mölder, Linus Olsson, Mohammad Zaaroura, Alexander Zaim, Fredrik Svanbäck, Jesper Olsson, Mathias Andersson, Ajsel Kujovic, Fredrik Olsson, Mark Leth Pedersen, Mathias Unkuri, Patrik Åström, Linus R. Olsson, Jesper Lundberg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser