Annons

Välbesökt när museet firade 100

Den röda mattan var utrullad och höstlöven som så sakta singlade ner över kasernplan denna ljuvliga söndag,  gav liksom bara extra guldglans åt kalaset. Söndagens program på museet lockade extra många men så var det också en hundraåring som skulle firas.
– Nu slog i och för sig Landskrona museiförening upp portarna till dåvarande museet i gamla Gjörloffska skolan på Kungsgatan, där stadshuset idag ligger,  på annandag jul 1911, men vi tyckte att det skulle passa bättre i tid om vi firade det  nu, säger en leende museichef Elisabeth Arvidsson som kunde glädja sig åt att många Landskronabor och tillresta ville vara med och fira den tidigarelagda födelsedagen.

Chokladmuffinsen hade en strykande åtgång och nu var det inte enbart fika det bjöds på utan även  ”The Reel Deal” såg till att stämningen var på topp. Många besökare förtjusades också av den nya utställningen ”Ett rum och kök” som invigdes mitt under kalaset.

Annons
 


The Reel Deal underhöll i caféet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser