Annons

Ung knarklangare greps

Polisens unggrupp i Landskrona, vilka har som mål att kartlägga narkotikavanorna hos kommunens yngre, grep i veckan en 22-årig man i centrala delarna av staden. Gripandet skedde efter en tids spaning och nu håller polisen på att nysta upp nätverket runt 22-åringen.
– Vilka droger det rör sig om och hur mycket vi har tagit i beslag vill vi, på grund av utredningstekniska skäl, inte gå ut med. Just nu identifierar vi de som handlat av mannen, säger Kent Johansson på polisen i Landskrona.
– Det rör sig dock inte om någon storhandlare. Vi pratar inte kilovis. Men det är torts det mycket allvarligt och vi vill med gripandet visa att vi jobbar med att bekämpa narkotikan, säger Kent Johansson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser