Annons

Österländsk inspiration för hem och arbetsplats

Tillhör du gruppen  som alltid håller på att fixar hemma eller på jobb i strävan att hitta harmoni och balans, men inte riktigt hittar rätt inspiration? Kanske kan Lena Anderssons föredrag på Häljarps bibliotek den 5 oktober klockan 19.15 vara en vägledare.

DÄr utlovas det nämligen ökad kunskap om färg, form och hur man skapar helhetslösningar genom att blicka österut.

– Den Japanska livsfilosofin Wabi Sabi är ett av de första designuttrycken som verkligen andas 2000-tal. Tillsammans med Feng Shuis verktyg och Wabi Sabis ödmjuka livssyn ger dig Lena Andersson verktyg för att förändra hemmet, skriver bibliotekarie, Annika Liljengren i ett pressmeddelande.

Med över 30 års erfarenhet inom inredning för privat och offentlig miljö, design och skapande verksamhet ger Lena Andersson dig en extra ordinär upplevelse, utlovas det vidare.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser