Annons

Niklas Nielsen opererad på nytt

Bois ångar på i Superettan och ligger just nu nästan exakt mitt emellan de båda kvalstrecken. Att laget skulle ha någon chans att nå den övre av de båda är inte realistisk även om nu Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani är helt återställd från sin lårskada som han ådrog sig i den senaste hemmamatchen mot Jönköping.

Vad gäller övriga skador så kan Direkten berätta att Niklas Nielsen, som var ordentligt på gång, låg på operationsbordet så sent som i måndags. Något allvarligare var det dock inte denna gången då man var inne i knäet och plockade bort lite fragment vid minisken som störde. En som väntar på tid för operation för sin korsbandsskada är Christoffer Tapper Holter men när det blir är ännu inte klart. Närmast för Bois väntar en hemmamatch mot Degerfors IF på måndag.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser