Annons

Var god dröj! Problem med nya IP-växeln

Det råder fortsatt fullt kaos inom kommunens telefoni. På måndagseftermiddagen var det Telenor som hade problem med sina master men detta är åtgärdat. Istället verkar det som att det är den nya IP-telefonväxeln som strular. Personalen i växeln försöker förtvivlat koppla vidare Landskrona Direkts samtal till de ansvariga utan att lyckas och då redaktionen ringer deras direktnummer så kopplas svarare in. Ingen verkar kunna svara på frågan om det är en tillfällighet att samtliga ansvariga inte är tillgängliga eller om det är något fel som gör att samtalen inte kommer fram. De enda som vi lyckas få tag på är kommunens tele-helpdesk men där hänvisar man till Ingrid Andersson samordnare i växeln, men även på hennes nummer går svararen in.
Inte ens på kommunens hemsida informerar man om problemen.
Även ifrågan om trygghetslarmen nu fungerar som de ska har det gått att nå någon ansvarig.

Redaktionen har lämnat ett flertal meddelanden på olika svarare och kommer förhoppningsvis att kunna följa upp under dagen.

Annons
 

Läs mer: Kaos i telefonin

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser