Annons

Klart med ny personalchef på kommunen

Landskrona stad har gjort klart med en ny personalchef.  Det är 47-årige Anders Kullenberg som tillträder tjänsten den 14 november och får därmed personalansvar för stadens cirka  4000 anställda.  Den blivande chefen bor för närvarande i Malmö men har sedan 12 år jobbat som personalchef i Skurups kommun.
– Det ska bli mycket intressant. I Landskrona är man inte rädda för förändringar och staden har med sitt geografiska läge stor potential, säger Anders Kullenberg.
Innan han började i Skurup arbetade han med personalfrågor i Malmö stad men i början av sitt arbetsliv försörjde han sig som anläggningsarbetare i Helsingborg, där han kommer ifrån.
– Jag läste först ekonomi men fick jobb som anläggningsarbetare. Men sedan beslöt jag mig för att sadla om och började läsa i Lund och på den vägen är det.
Några planer på att flytta bopålarna från Malmö till Landskrona har inte Anders Kullenberg i dagsläget.
– Jag har bott i Malmö sedan 2010 och jag har inga planer på att flytta igen. Det är inga gigantiska avstånd att pendla.
Att den nya chefen står inför stora utmaningar vet han.
– Det är klart att jag läst på, jag vet ju att även ni på Landskrona Direkt skrivit en hel del. Men jag lär få sätta in mig i situationen mer nu när det börjar dra ihop sig, avslutar den blivande personalchefen som just varit med om en större omorganisation i Skurup.
På Landskrona stad är man glad att man fått klart med en ny personalchef.
– Det blev perfekt. Anders Kullenberg var den av de sökande som vi bedömde som mest lämplig, säger Göran Dymling, nuvarande personalansvarig på Landskrona stad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser