Annons

Kjell Albin Abrahamson på Pumphuset

Vet du inte hur han ser ut så känner du i alla fall igen hans röst. Nästa tisdag, det vill säga den 27/9 klockan 19 kommer Kjell Albin Abrahamson till Pumphuset och föreläser. Det är knappast någon överdrift att säga han har en av de mest karakteristiska och behagligaste radiorösterna i landet. Senast hördes han som programledare för Ring P1 men det är som utrikeskorrespondent för Sveriges Radio har gjort sin röst välkänd och det är om erfarenheterna som journalist utomlands mycket av föredrag kommer att kretsa. Passande nog då Kjell Albin Abrahamson mest varit stationerad i östeuropa serverar restaurangen denna kväll en borsjtj (rödbetssoppa) med knaperstekt fläsk.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser