Annons

Dags för Allsvenskt nedsläpp

Något av en repris av vårens DM-final kan man säga att Falcons bjöd på när man nyligen genrepade mot Munka Ljungby. Åter svarade Falcons för sex mål men till skillnad från segern i Skånemästerskapen släppte man denna gången också in sex mål.  Trots att det denna gång endast rörde sig om  en träningsmatch så hettade det till på slutet när Falcons hämtade in underläge och gick upp till 6-6.

På lördag startar allvaret för stans vinterelitlag då Visby gästar Landskrona idrottshall. Seriepremiären i allsvenskan har nedsläpp klockan 17.

Annons
 

I sammanhanget vill vi också passa på att tipsa om Falkbloggen.
Det är Falcons supportern  André Svensson som i år tar sitt stora intresse ett steg längre. Tidigare har han lagt ut resultaten på Facebook så att vänner och bekanta kunde hålla sig ajour.
– På Facebook har jag också innebandysajten.se som vän. Innebandysajten hade uppmärksammat mitt intresse för Falcons och tog kontakt med mig nu när dom skulle börja med bloggar även för allsvenskans lag. Till en början var jag väl lite tveksam för jag aldrig bloggat förut men bestämde mig för att försöka. Det ska nog gå bra, säger han i en intervju på Falcons.se

Falkbloggen hittar du på:
http://blogg.innebandymagazinet.se/falkbloggen/

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser