Annons

Oklart om Surprise kan spela mot AFF

Ny fredagsmatch för Bois och förhoppningsvis tre nya poäng. Skulle så bli fallet tar de randiga ett stort steg mot förnyat kontrakt. Mycket pekar dock mot att serien inte avgörs förrän i den sista omgången som avgörs den 22 oktober. Hur Bois kommer att spela är en väl borgad hemlighet men glädjande är att Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani är tillbaka i truppen.
– Han är inte helt hundra så vi får se under dagen om han kan spela från start. Vi kommer inte att chansa. Han är viktigt för oss i slutet av säsongen och faktum är ju att vi vann senast då han var skadad, säger Hans Eklund, Bois assisterande tränare, på fredagsförmiddagen.
– Assyriska åkte på en stor förlust senast (0-4 mot Falkenberg) och de kommer säkert att visa att det var en tillfällighet. Samtidigt har vi hittat flytet och har ett ökat självförtroende. Vi kommer att göra allt vi kan för att ta tre nya poäng.

Matchen visas på TV4 Sport och startar klockan 19.20.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser