Annons

Dags för Höstyra i city

Mellan klockan 10-15 imorgon, lördag, är det dags för den andra höstyran. Bodarna på Rådhustorget står uppställda och fokuserar på mat, blommor och inredning, varav mycket lokalproducerat. I sagotältet kan alla barn se och lyssna på berättarföreställningen Sagokistan. Det arrangeras även en äppletävling under dagen
– Det känns väldigt roligt att vi kan bjuda Landskronaborna på ytterligare en Höstyra i Landskrona! Vi hoppas att det är många som tar sig ner i city denna dag, säger Louise Petersson som är i fullgång med de sista förberedelserna inför helgens arrangemang.

I samband med höstyran har museet extra aktiviteter. Mellan klockan 12-14 kan man prova styltor, tunnband och andra lekar på Kasernplan. Klockan 13 är det föreläsning om isolering och värme i gamla hus inne på museet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser