Annons

Polisen vill bringa klarhet

Polisen i Landskrona har ett något annorlunda ärende på sitt bord just nu och vill komma i kontakt med personer som vet mer. Det rör sig om en flicka född 1998 som råkat ut för en händelse som gett henne obehag. Polisen vill dock betona att det kan röra sig om en helt oskyldig händelse.
– Flickan stod och väntade på bussen på Erikstorpsvägen då hon fick syn på en mörkblå Volvo av äldre modell. Det dök också upp en man och frågade om hon kunde hjälpa honom med busstider. Då hon gjort detta erbjöd sig mannen att skjutsa henne till staden. Hon valde dock att tacka nej och mannen gick därifrån, säger poliskommissarie Kent Johansson.

Flickan har uppgett för polisen att hon tror att hon därefter såg mannen i sin bil inne i stan och då hon tog bussen hem och hoppade av på samma hållplats som hon tidigare åkt från, så var mannen även där. Han gjorde dock inga försök att tala med flickan vid det tillfället.
– Det kan som sagt vara en helt normal grej men vi vill ändå komma i kontakt med andra som eventuellt träffat på mannen. Är det så att det inte är något så hoppas vi att mannen själv ifråga kommer till oss och berättar vad som hänt så att vi kan avskriva händelsen, säger Kent Johansson.
Mannen ska enligt flickan vara i 55-årsåldern, ha grått hår och vara klädd i jeans och jeansjacka vid tillfället.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser