Annons

Vässad utbildningsservice

I dagarna lanserades vuxenutbildningens nya webbportal där man kan gå in via Landskrona stads hemsida och titta på kursutbud samt ansöka om vuxenutbildningar elektroniskt.

Först ut är grund- och gymnasieutbildningarna inklusive yrkeskurser, därefter står både SFI och Yrkeshögskolan på tur.

Annons
 

Fördelarna är snabbare och större tillgänglighet via nätet samt en effektivare hantering av hela ansöknings- och antagningsprocessen. Precis som tidigare finns möjlighet till personlig vägledning via studie- och yrkesvägledarna på KompetensForum på Säbygatan 16 i Landskrona

Vuxenutbildning
Landskrona stad har vuxenutbildningar från grundskolenivå, gymnasienivå, svenska för invandrare, yrkesutbildningar och särvux till lärlingsutbildningar och yrkeshögskola. Utbildningarna kan läsas flexibelt på distans eller som klassundervisning. Totalt cirka 1200 studerande är årligen aktiva i allt från enstaka kurser till fleråriga utbildningar.

Webbportalen hittar du på:
https://open24.ist-asp.com/landskrona/default.aspx

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser