Annons

Två Landskronaprojekt har chansen att vinna extra tillskott

Försäkringsbolaget Skandia har genom sin stiftelse Idéer för Livet i år stöttar över 200 projekt runt om i landet. Genom åren har flera projekt från Landskrona fått ett ekonomiskt bidrag därifrån och nu har två Landskronaprojekt chansen att få 15 000 kronor extra.

På http://www.ideerforlivet.se/stotta-en-ide kan man ge sin röst åt någon av 26 nominerade projekt varav CityIdrott och Tjejmässa kommer från Landskrona.
– Det vore fantastiskt kul om vi vann de 15 000 kronorna. Det hade gett oss möjlighet att låta  barnen testa på flera sporter, säger Jonny Karlsson, ledare på CityIdrott.

Annons
 

CityIdrott fungerar som mellanhand mellan skola, barn och olika föreningar. Här får barn mellan 6-12 år under ledning av duktiga ledare chansen att leka och prova sig fram till något som kanske kan bli deras favoritidrott på sikt. Men framför allt träffa andra barn och ingå i en större gemenskap. Idag har man 350 inskrivna barn men den siffran lär stiga inom kort.
– Vi har i dagarna startat upp på Pilängen och där räknar vi med att 150-200 barn kommer att vara intresserade att delta. 

Det andra projektet som är nominerat är Tjejmässan, något som av många tjejer i stan har kommit att bli en av årets höjdpunkter.  Här samlas allt ifrån massörer, frisörer och makeupartister till idrottsorganisationer, föreningar och artister.
Tjejerna får testa dans, pyssel och massor av andra workshops, ta del av studievägledning, fotografering, fika, lyssna på inspirerande föreläsare, träffa gamla och nya vänner och mycket annat. Alla aktiviteter är gratis. Och bara för tjejer!

Läs mer om alla nominerade projekt och se deras filmer om varför du ska rösta på just deras projekt på http://www.ideerforlivet.se/stotta-en-ide.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser