Annons

Publikens berättarafton

– Nu vågar vi oss på att utmana vår publik, så resonerar  Borstahusens museiförening  och bjuder in till en afton där publiken underhåller publiken.

– Sommarpratarna i P1 har alla personliga berättelser som vi med nöje lyssnar till under lata sommardagar. Inte kan det vara så att man måste vara sommarpratare för att ha något att förtälja. Självklart inte, alla har upplevelser som vi kan låta andra ta del av, är fförhoppningen när man utvecklar tankegången i ett pressmeddelande och bjuder in medlemmar och allmänhet till en berättarafton tisdag den 13 september klockan 19.00 i Pumphusets konsthall.
– Kom, lyssna, berätta och skratta eller gråt. Inget berättartvång råder men vår förhoppning är att många ska våga, avslutar föreningen sin något annorlunda kallelse.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser