Annons

Nästa stjärnskott från LKGF

Under sommaren har 13-åriga Josefine Olsson som tränar Rytmisk Gymnastik i Landskrona Kvinnliga GF varit i Halmstad på träningsläger med landslaget.
Tatiana Sorokina som varit i Landskrona många gånger och tränat med LKGFs landslagsgymnaster i tidigare generationer var ansvarig för träningen.
– Träningen var väldigt hård och disciplinerad. Det var mycket balett och kroppsteknik. En hel del styrka och kondition och mycket handredskapshantering, meddelar Jenny Engdahl-Petersson.

Siktet för landslagsgruppen och för Josefine är framför allt inställt på JNM i mars 2012 och eventuellt en representation på JEM.
Josefine har även haft förmånen att vässa formen ytterligare med träningsläger på hemmaplan och ser fram emot att tävlingarna sätter igång, delger Jenny Engdahl-Petersson.
Nu gäller det att visa förbundskapten Ludmila Ahlin att träningen gjort nytta.
– Josse satsar på att placerar sig i ”topp 5” på juniortävlingarna i Sverige.
Hon kanske även kan fortsätta sin fina svit från de internationella tävlingarna i våras. Då blev det både internationella medaljer och finalplatser. Josse har även fått två nya fräcka och fartfyllda program i käglor och band som är klart sevärda, men behöver lite mera finputsning,
avslutar Jenny Engdahl-Petersson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser