Annons

Marcus Olsson klar för VM i kickboxning

Det går fortsatt bra för Landskrona Kickboxningsförening. Marcus Olsson har säkrat en plats i laget som ska representera Sverige på VM som går i Makedonien i slutet av oktober.
Det blir det andra mästerskapet för 21-åriga Marcus som detta året gör debut i en ny tyngre viktklass samt i en för Sverige ny disciplin i dessa sammanhang. Disciplinen som Marcus kommer tävla i kallas för Kick-light vilket innebär att det är poängräkning som avgör, skillnaden från vanlig lightcontact som han tävlat i tidigare är att det även är tillåtet att sparka mot benen vilket kommer passa honom utmärkt då han tränat väldigt mycket på denna disciplinen det senaste året.

Marcus kommer ingå i den 17 man starka truppen som Sverige skickar till Skopje i Makedonien för att försvara de svenska färgerna. Från Landskrona Kickboxningsförening kommer även förbundskapten Tony Berglund samt coach Marcus Johansson åka.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser