Annons

Inför Bois – Jönköping Södra

Idag tar Bois emot Jönköping Södra på Landskrona IP och de randiga har hemmarevansch att ta på smålänningarna. Förra säsongen körde J-södra över Bois fullkomligt och vann med 0-3. Dessutom vann de gröna med 4-1 på hemmaplan. I våras betvingade dock Bois J-Södra med 2-0 och en repris idag hade varit välbehövlig.
Glädjande ur Bois-ögon är att Thomas Raun är tillbaka efter att han tvingats stå över på grund av skada senast samt att Fredrik Liverstam är tillbaka efter att han varit avstängd. Frågan är dock om försvarsspelaren är med från start. Philip Andersson var mycket duktig senast och är säkert sugen på att spela från start. På bänken ersätter Adam Svensson Mohammad Zaaroura.

BoIS truppen:
Ivo Vazgec, Mirza Selimovic, Mikael Bengtsson, Linus Malmqvist, Fredrik Liverstam, Max Mölder, Philip Andersson, Linus Olsson, Adam Svensson, Thomas Raun, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck, Patrik Åström, Mathias Unkuri, Ajsel Kujovic, Mark Leth Pedersen, Alexander Zaim, Fredrik Olsson, Mathias Andersson, Surprise Ralani, Linus ”R” Olsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser