Annons

Åter dags för kunskapsdagarna

-Varför förbanna mörkret. Tänd ett ljus istället, uppmanar Anders Eklund på Hermods AB.
–  Ljuset i form av utbildning hittar man  på Kunskapsdagarna. De i sin tur finns på stadsbiblioteket i Landskrona under veckan, meddelar han vidare.

Det är alltså åter dags för stadens vuxenutbildare att visa upp sina kurserbjudanden.
– Utställningen är bemannad under viss tid och då går det bra att komma för att ställa frågor. Naturligtvis går det bra att komma annars också. Utbudet av broschyrer och annan information finns tillgänglig under bibliotekets öppettider, upplyser Anders Eklund.

Annons
 

Varje vår och varje höst presenterar vuxenutbildarna i Landskrona sitt utbud på de regelbundet återkommande Kunskapsdagarna. Som brukligt är  finns här  något för alla. Allt ifrån endagscirkel i glassmycke till yrkeshögskoleutbildningar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser