Annons

Ny chef ska utveckla lasarettet

Den sedan i mars tillförordnad sjukhuschefen i Landskrona Tommy Nilsson, blir ny sjukhuschef för Lasarettet i Landskrona, det uppger Region Skåne idag. Han tillträder sin nya befattning omgående.

Han har tidigare bland annat en bakgrund som chef för avdelningen för politikerservice och utredning inom koncernkontoret och som sjukvårdsdirektör för distriktsnämndens kansli i nordöstra Skåne.  
– Jag har stort förtroende för Tommy Nilsson. Han har lång erfarenhet inom Region Skåne och är också väl förtrogen med sjukhustes verksamhet, säger Region Skånes produktionsdirektör Lars Kristensson till regionens hemsida.
Det känns hedrande att få detta uppdrag. Mitt mål är att utveckla verksamheten vid Lasarettet i Landskrona med fortsatt hög kvalitet och med ekonomi i balans. Centralt för mitt arbete är också god samverkan med kommunerna, primärvården och närliggande sjukhus, allt för att på bästa sätt använda tillgängliga resurser, säger Tommy Nilsson i en kommentar till Skane.se.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser