Annons

Handla kontantfritt och tävla om 5000

Under september månad utmanas alla som bor eller jobbar i Landskrona att vara kontantfria. Kontantfri i den meningen att man avstår från att ta ut några pengar via automat eller på bank. Det är däremot okej att avrunda uppåt vid inköp där möjlighet finns.
Förutom möjligheten att vinna är de som antar utmaningen även med och bidrar till ett säkrare Landskrona, säger Annika Wågsäter trygghetssamordnare på Landskrona stad.

Anmälan till tävlingen sker via projektets hemsida www.kontantfrittlandskrona.se, där det också finns mer information. Sista anmälningsdag är den 31 augusti.

Tävlingen är en del i projektet ”Kontantfritt Landskrona”. Ett projekt som startade upp i mars 2010 och är ett samarbetsprojekt mellan Landskrona stad, Polisen, handlare, Handelsanställdas förbund och banker. Engagemanget är stort och cirka 100 näringsidkare i Landskrona stödjer projektet.

Annons
 

Under september kommer affischer med budskapet att betala med kort sitta uppe hos alla som är med och stödjer projektet. Budskapet kommer även att vara synligt på de lokala bussarna.
Alla som betalar med kort är med och bidrar till att minska rånrisken. Med färre kontanter i omlopp kan vi tillsammans skapa en säkrare och tryggare miljö för väldigt många, säger Anders Enqvist från polisen.

Den sammanlagda prispotten i tävlingen är på 5000 kronor fördelat på 3000 till vinnaren och 2000 till tvåan. Pengar som sätts in på vinnarens konto så att denna kan fortsätta sin kontantfria hantering. Dessutom ligger det blandade priser till ytterligare 10 personer i prispotten.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser