Annons

Mysig musikfest gav mersmak Alexander Redrin sken ikapp med solen då musikfesten Ökända hölls på Ven i lördags.

Den senaste av raden musikfester i Landskrona hölls inne på Ven i lördags. Det var eldsjälen Alexander Redrin som arrangerade Ökända på Kyrkbacken. Cirka 300 gäster kom och gick med ett leende på läpparna under hela dagen och allt var väldigt mysigt.
– Vi har varit försiktiga med att sikta för högt första året. Men jag måste säga att jag är jättenöjd. Stämningen var fantastisk bland åskådarna, säger Alexander Redrin.

I början var det väldigt tunnsått innanför det staket där banden spelade men efterhand som fler turer gick från Landskrona till Ven så kom allt fler gäster och när skymningen föll och Landskronabandet Mobster gick upp på scenen kom även festivalstämningen igång på allvar.
Efter skabandet stod ett kärt återseende på programmet. Det var reggaebandet Bröder Glöder som pumpade ut sin gungande reggae efter några års uppehåll.
Sista bandet på scenen var General Knas och hans kompband Ragga Pack och då de drog igång runt 23-tiden var det inte många som stod still.
– Nu vet vi att konceptet fungerar och jag vågar redan nu säga att vi kommer att satsa på ett nytt Ökända 2012, säger Alexander Redrin.
– Det var kanske inte så mycket revolt men desto mer kärlek, avslutar arrangören.


Skabandet Mobster gjorde ingen besviken och killarna i bandet fick igång publiken som tidigare mest legat i gröngräset och njutit.


Musikfesten avslutades med att General Knas fick Kyrkbacken att gunga.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser