Annons

Bois på jakt efter Freddy Borg Testar argentinsk mittfältare

Då Bois mötte Öster i måndags var utsågs anfallaren Freddy Borg till gästernas bästa spelare. Samme Borg är en spelare som Bois ledning gärna ser i den randiga tröjan. Trots konkurrens från utlandet är Bois ordförande Kenneth Håkansson optimistisk.
– Tyvärr finns det ju fler klubbar som är med i racet om Freddy Borg. I nuläget är inget klart men jag hoppas vi kan ro denna affär i land, säger Kenneth Håkansson till HD.

När Bois besegrade Trelleborgs FF med 2-1 i en U21-match på onsdagen var det Mark Leth som gjorde mål för de randiga. I samma match testades den argentinske mittfältaren Damian Bicciconpti.
– Han gjorde en helt okej insats. Det är alltid svårt med kommunikationen men jag tyckte att våra spelare löste det bra, säger lagets tränare Janne Johnsson på Bois hemsida.

Annons
 

I våras lånades försvarsspelaren Philip Andersson ut till Kristianstad FF. I och med skador tvingades dock Henrik Larsson att ringa hem den unga adepten. Tre matcher i rad från start blev facit. Trots att Henrik berömde Philip efter en helgjuten insats mot Hammarby hemma den 1 augusti så är han nu, till mångas förvåning, tillbaka i göingelaget.


– För bra för Superettan, är omdömet vi fått när vi förhört oss med ”expereter”som följer Öster om hur bra Freddy Borg är. Anfallaren har hittills gjort sju mål för Öster i årets serie.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser