Annons

Henke hänger löst tror SMP

Smålandsposten spekulerar idag om att Henke Larsson får gå vid förlust i kvällens match mot Växjölaget Öster.

Läs hela artikeln här:
http://www.smp.se/sport/tar-eklund-over-efter-henke-i-kvall%282899177%29.gm

Annons
 

Tveksamt, tror vi.
Ett som är säkert är att tidigare BoIS-mittfältaren Johan Persson nu återfinns i Öster och där ersätter en annan tidigare BoISare i Charles Andersson. Charles lämnar Öster och flyttar hem till Malmö och LB07.

Kvällens stora fråga är om nyförvärven, målvakten Ivo Vazgec och anfallaren Mark Leth Pedersen går direkt in i startelvan. Med i truppen finns de.

Att BoIS spelar med piskan på ryggen avslöjas vid en snabb titt i tabellen där lagen ovanför kvalstrecket nu börjar plocka poäng. Klart är att antingen Hammarby eller Brage tar poäng i kväll, om inte båda, då dessa möter varandra. Tre randiga pinnar är nästintill ett måste för att Henke, Hasse och truppen ska få lite arbetsro inför stundade höstspurt.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser