Annons

Ny målvakt till Bois

Vad Landskrona Direkt erfar så har Bois gjort klart med en ny målvakt. Det är 25-årige Ivo Vazgec som närmast kommer från Jönköping som är aktuell. Bois bekräftar att målvakten är på gång men att det återstår några detaljer innan kontraktet skrivs på.
– Han spelade i U21.-matchen mot HIF förra veckan och dessutom har han tränat en del med a-truppen. Det vi sett har imponerat och vi ser gärna att han kommer till Bois. Vi ska träffas igen senare i veckan, säger Mats Aronsson, sportchef i Bois.

Om han kommer att peta Mirza Selimovic som förstamålvakt återstår att se.
– Vi vill först och främst ha honom eftersom Peter Karlssons skada inte vill ge med sig. Dessutom kan inte Conny Rosén sitta på bänken varje match. Och vad gäller Amr Kaddoura i J-laget så vill vi inte lägga för mycket press på honom.

Annons
 

Ivo Vazgec har spelat 14 matcher för Jönköping Södra under säsongen. Bland annat stod han mellan stolparna då Bois besegrade smålänningarna med 2-0 i våras. Hans kontrakt löpte dock ut den 1 juli och något nytt blev det inte. Förra säsongen spelade han i den polska klubben Slask Wroclaw. – Han är bra i boxen och utmärkt i spelet med fötterna, säger Mats Aronsson.
Något långtidskontrakt lär det dock inte bli för 25-åringen.
– Först och främst vill vi ha honom säsongen ut. Sedan får vi se, avslutar sportchefen.

Uppdaterat:
På torsdagsmorgonen bekräftade Landskrona Bois via sin hemsida att affären är klar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser