Annons

Landskrona i New York Times

I sommar har anrika New York Times haft två artiklar med stark anknytning till Landskrona.
I förra veckan publicerades en artikel med rubriken ”Swedish Nationalists in Struggling City See Rival Parties Steal Their Thunder”,  där bland andra Tapio Salonen, professor i socialt arbete vid Linnéuniversitet samt kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg tillsammans med några landskronabor kommer till tals om invandrarsituationen i staden samt SD:s valframgångar.

I mitten av juli skrev tidningen om ”Guided Autobiography” ett ämne som i sig inte har någon härstamning i Landskrona men väl personerna som blev intervjuade. Då dessa var Elisabeth ”Tetti” Löfström-Park och Cheryl Svensson. Elisabeth är uppväxt i Landskrona under 50-talet och Cheryl delar sitt boende mellan  Borstahusen och Kalifornien. Cheryl undervisar elever över hela världen via Internet från hemmet i Borstahusen.

Annons
 

Läs artiklarna här:
http://www.nytimes.com/2011/08/04/world/europe/04sweden.html

samt

http://newoldage.blogs.nytimes.com/2011/07/18/a-guided-tour-of-the-past/?scp=1&sq=cheryl%20svensson&st=cse

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser