Annons

Henke gjorde hattrick mot United

“You’ll Never Walk Alone”, ekade över Celtic Park i Glasgow igårkväll.
Mitt på plan stod Landskrona Bois tränare Henrik Larsson och njöt.
Måndagens förlust mot Sundsvall var som bortblåst och även om han själv ansåg sig för dåligt tränad för en comeback i Bois så kunde han på tisdagskvällen på en nära nog fullsatt arena briljera i en välgörenhetsmatch mot Manchester United.
Henke svarade för ett hattrick i 5-2 segern. Nu hör det till saken att det var klubbarnas lag bestående av tidigare profiler som på detta sätt bidrog till att samla in pengar åt de drabbade i östra Afrika, där omkring tio miljoner människor befaras drivas mot en svår hungersnöd på grund av torkan.

Gör som Henke bidra du med
Vill du likt Henke bidra så finns Röda Korset finns på plats för att hjälpa de människor som drabbas av torkan i östra Afrika. Läs mer om hur du kan ge ditt stöd på  http://www.redcross.se/.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser