Annons

Erfarenhetsutbyte ska stärka Falcons

Tio veckors försäsongsträning stod på schemat när Patric Johansson, Landskrona Falcons nygamla tränare i juli drog igång övningarna för sina adepter. 50 pass inklusive träningsmatcher skall hinnas med innan premiären mot Visby i slutet av september.
Så här halvvägs in i den tunga träningsperioden har laget även hunnit med ett par pass på Landskrona Taekwondo Akademi under ledning av chefsinstruktör Johan Berg.   
– Det var svettigt och kul. Jag förutsätter att killarna har ordentlig träningsvärk imorgon. Det är kul när man kan dela med sig av varandras idrotter så här, säger Falcons fystränare Jonny Karlsson.
 –  Vi ska även testa på  Zumba med Anna Holm samt ytterligare något Taekwondo-pass till nästa vecka.

Även Johan Berg ser vinster i erfarenhetsutbytet som sker mellan klubbarna vid samarbetet.
Vi har haft ett par av våra elit-/landslagsutövare med på Landskrona Falcons konditions och fyspass.

Annons
 

I veckan spelar Falcons dessutom två träningsmatcher, dels tar man emot Lönsboda i idrottshallen klockan 20.00 på torsdag och på lördag väntar Malmö FBC på bortaplan.

Allsvenskan startar den 24/9 då man möter Visby hemma i idrottshallen, och för Landskrona Taekwondo Akademi startar säsongen den 20/8 med en internationell tävling i Köpenhamn där bland annat Akademins juniorlandslagsman, David Dragisic,  kommer att tävla.  David Dragisic kommer i höst att representera Sverige vid junior-EM på Cypern.


Med stort hjärta och kanske lite mer hårdhet ska Falcons erövra årets upplaga av Allsvenskan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser