Annons

Johan het i Norge

Norska Stabaek med landskronasönerna Pontus Farnerud och Johan Andersson i laget ligger när lite drygt halva serien är spelad på en sjätte plats i ligan. Vid fredagens match mot Håkan Söderstjernas gamla klubb Fredrikstad blev Johan Andersson matchvinnare då Oslo-laget på sju minuter i andra halvlek vände 1-0 till en bortaseger med 1-2 och där Johans mål avgjorde kampen. Det var Johan Anderssons andra mål på lika många matcher. Det går även bra för Pontus Farnerud som ständigt spelar hela matcherna och får ofta höga betyg för sina insatser.

I sammanhanget noterar vi att det även går bra för Rasmus Lindgren som inför säsongen bytt klubb från holländska Ajax till österrikiska Red Bull Salzburg.
– Jag trivs bra. Det är en proffsig klubb och vi har inlett säsongen bra. Jag är absolut tänkt som en startspelare, annars hade jag inte lämnat Ajax. Och annars hade de nog inte värvat mig hit, säger han till fotbollskanalen.se.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser