Annons

Boende evakuerades vid brand på StorgatanCajsa Vutolen var den sista att evakueras i fastigheten på Storgatan som brandhärjades på torsdagsmorgonen.

De boende i en hyresfastighet på Storgatan fick på torsdagsmorgonen evakueras efter att en brand härjat i en lägenhet på andra våningen. En familj fick räddas från taket och en flicka hjälptes ut av en granne som klättrade upp för ett stuprör till den eldhärjade lägenheten. Branden, som troligtvis börjat i ett sovrum, är nu släckt och fastigheten håller på att rensas från rök. På gatan utanför står Cajsa Vutolen som var den sista att evakueras.
– Jag låg och sov och hörde att det ringde men jag orkade inte gå upp och öppna. Jag såg även att det blinckade men jag trodde att det var sopgubbarna eller något. När sedan grannen ringde och frågade om jag inte visste vad som var på gång så trillade polletten ner. Jag tog på mig morgonrocken och då jag öppnade ytterdörren stod brandmännen där och skulle just bryta sig in, säger en skärrad men glad Cajsa Vutolen.
– Jag är oerhört glad att ingen kommit till skada.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser