Annons

Väpnat rån mot Ö&B

Två maskerade och beväpnade män rånade på tisdagskvällen Överskottsbolaget i Landskrona. Hur stor summa de kom över är oklart men det rör sig om mer än 10 000 kronor. Det var runt 17.30 som te två männen gick fram till vars en kassa med vars ett pistolliknande föremål i händerna och krävde att kassörskorna skulle lägga pengar i kassar. De gjorde som de blev tillsagda och sedan försvann rånarna i riktning mot stationen.
– Det fanns en hel del vittnen till rånet och under onsdagen ska vi höra några som sett de båda rånarna omaskerade innan de gick in i affären, säger Roland Friberg på polisen i Landskrona.
Rånet gick mycket fort. Ingen person skadades fysiskt i samband med rånet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser