Annons

Socialdemokrater visar stöd Settmar Wihlborg läser ur kondoleansboken som ligger på Socialdemokraternas kansli.

Igår skrev vi att det med anledning av tragedin i Norge finns möjlighet att skriva i en kondoleansbok i stadshusets reception. På Socialdemokraternas kansli på Eriksgatan kan man göra det samma.
– Vi skrev ett kondoleansbrev till våra kamrater i Norge direkt efter händelsen och lade en kondoleansbok på vårt kansli och det är många som varit här och skrivit, säger Dettmar Wihlborg medan han bläddrar i boken.
– Vi har öppet till klockan 18 ikväll (torsdag) och imorgon har kan man komma hit mellan klockan 10 till 14. Om vädret tillåter kommer vi även att ha med oss kondoleansboken på torget på lördag, avslutar Dettmar Wihlborg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser