Annons

600 år minus 600 dagar firas

Den 20 mars 1413 fick Landskrona sina stadsprivilegier och på fredag är det 600 dagar kvar till 600-årsjubileumet. Detta firas på Kasernplan under fredagen med start klockan 10.00.
– Nu intensifierar vi nedräkningen. Då inviger vi en hemlig överraskning som ska påminna allmänheten om det kommande jubiléet framöver, vi släpper också upp ett fantastiskt ballonguppsläpp i jubiléets färger, meddelar Jonas Stoltz, projektassistent i jubileumskommittén.
– Det blir dans, balkan, trolleri, körsång och en sömngångare som somnar på folk. Man kommer även att få möjlighet att tatuera sig smärtfritt – och då med vår fina jubiléumssymbol. Dessutom har vi 600 glassar som vi kommer att dela ut till de som är sugna, avslutar Jonas Stoltz.
Arrangemanget pågår till klockan 14.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser