Annons

Utomhusbio flyttar till Citadellet

För femte sommaren i rad visar Kulturlabbet utomhusbio i Landskrona och även detta år är temat musik. Det är fredagen den 5 augusti som man visar Floria Sigismondis ”The Runaways”. Det är en musikalisk historia om tjejbandet som rockade på 70-talet och som senare mynnade ut i Joan Jett and the Blackhearts. I en av huvudrollerna ser vi Kristin Stewart känd från ”Twilight-filmerna”. Nytt för i år är att arrangemanget byter visningsplats från teaterparken till Citadellet.
– Det är en grön oas i Landskrona som på ett naturligt sätt bildar biosalong under himlen för besökarna, säger Marie Öhgren på Kulturlabbet. Från 20.30 finns arrangörerna på plats för att poppa popcorn, koka korv och hjälpa till med placering av filtar och campingstolar. Filmen börjar klockan 22.00.
– Det kommer att bli en magisk kväll igen, lovar Marie Öhgren.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser