Annons

Caroline i vattnet på Sum-Sim i Falun

I helgen avgjordes Sum-Sim (Ungdoms-SM) på Lugnet i Falun och Landskrona Simsällskap fanns representerade med bland annat Caroline Andersson-Ekström som har kvalat in och deltog på sitt sista Sum-Sim. Tyvärr uteblev den riktiga farten och förhoppningar om en finalsimning försvann med fredagens 100m fjärilsim. Caroline noterade 1.09.09, lite mer än två sekunder från sitt personbästa vilket hon satte på SM i Halmstad för tre veckor sedan. Tiden resulterade i en 20:e plats. Hon simmade även 200m fjärilsim på tiden 2.50.69 som också var långt över hennes personliga rekord.
– Tyvärr får vi inte till det på Sum-Sim denna gång. Vi får åka hem och analysera vad som gick fel och satsa om inför hösten. Det var inga bra lopp och det får vi ta med oss i bagaget, säger Alexander Ström, chefstränare i LS.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser