Annons

BP för svåra för Bois P17

Bois P17-killar lyckades inte ta sig till semifinal i Gothia Tipselit Trophy, en turnering som laget blivit inbjuden till. Efter en heroisk insats i gruppspelet som laget gick obesegrade genom, blev Brommapojkarna för svåra i kvartsfinalen som direktsändes i TV på torsdagseftermiddagen. Brommapojkarna, som coachades av Pascal Simson, var det klart bästa laget och vann rättvist med 1-0.

Bois lag bestod av följande spelare: Amr Kaddura, Emil Rosqvist, Viktor Mauritz, Karl Olofsson, Harris Durakovic, Christopher Lindeberg, Ideal Rezniqi, Xhenis Dedinca, Mattias Castenhammar, Jesper Karlsson, Robin Hofsö, Mohamed Abo-Sharkh, Tony Slisko, Simon Svensson, Yasser Al Saadi, Benjamin Bekic. Ledare för Bois P17 är Lennart Mårtensson, Sejad Dino Ciric och Conny Hindemith.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser