Annons

Nostalgi på Rum för reklam

I Rum för Reklams arkiv på museet finns en mängd skatter. En av dessa visas under sommaren. Utställningen består av ett stort antal svartvita foto från Göteborgs stadsmiljö samt av löpsedlar från olika tidningar från 50- och 60-talet. ”Ta en nostalgitripp och upplev det förflutna” är en utställning producerad av Sveriges Reklamförbund, som numera heter Sveriges kommunikationsbyråer, och ColorCenter.
– Vi fick hela utställningen av Reklamförbundet via Reklam- och designhistoriska föreningen för tio år sedan och nu tyckte vi att det var läge att visa upp den, säger Birthe Wibrand, konstintendent på museet. Utställningen öppnar idag och pågår under sommaren. Någon exakt slutdatum är inte spikad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser