Annons

Nytt tungt FP-avhopp

Idag på morgon stämplades ännu ett politiskt avhopp in på kommunstyrelsekontoret. Åter är det ett toppnamn i Folkpartiet som väljer att lämna.
Härmed avsäger jag mig samtliga politiska uppdrag som jag som Fp-politiker valts till, inklusive mitt uppdrag som ledamot av kommunfullmäktige, så kortfattad håller sig Jac Nepréus när han nu väljer att avsluta sin politiska karriär.

Precis  som i december när Mats Wilhelmsson avböjde posten som 1:e vice ordförande i kommunfullmäktige och lämnade sin samtliga sina uppdrag utom ledamotsplatsen i fullmäktige är det alltså åter en framträdande folkpartist som kastar in handduken.

Annons
 

Treklöverns planer på att omvandla Landskronahem från ett traditionellt förvaltningsbolag till ett huvudinstrument för stadsdelen Östers omvandling blev för mycket för Mats Wilhelmsson.
– Jag tror inte på planerna och väljer därför att inte ta några uppdrag, var hans kommentar då.

Jac Nepréus som fram till för någon månad sedan satt som ordförande i just Landskronahem väljer att ligga lågt med kommentarer.
–  Jag har hållit på väldigt länge nu och har andra prioriteringar för tillfället, med arbete och annat, säger han till Landskrona Posten.
– Man sitter inte bara där för att uppehålla en plats. Jag sitter dessutom på rätt tunga uppdrag, med kommunstyrelsen och fullmäktige, och då tycker jag att antingen gör man det ordentligt eller inte alls, kommenterar han vidare till tidningen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser