Annons

Muller invigde årets karneval

Det hade utlovats oväder på Karnevalens första dag och visst mullrade det rejält i Landskrona centrum på torsdagskvällen. Det var dock inte åskan som gjorde sig påmind. Istället var det från den nya scenen på kasernplan som det rockades rejält. Trashqueen ersattes av The Crucified Barbara men mest mullrade Jay Smith och Von Benzo.
– Det verkar bli en succé med hårdrocken, säger Sebastian Swärd, en av de som varit med om att arrangera hela karnevalen, samtidigt som han lyssnar till idolvinnaren och hans band.
– Det måste vara alla positiva vibbar som fått vädrets makter att ge vika, säger han med ett leende.
Och visst var det gott om folk på stan. Som vanligt trängdes besökarna på marknadsgatan. Lite glesare var det dock på Rådhustorget då Gladys Del Pilar hyllade Tina Turner vid 20-tiden.
– Det kanske är lite tidigt ännu, trodde Anders Magnell, en av de före detta medlemmarna i det numera upplösta bandet Beatstones vilka många lyssnat till under åtskilliga karnevaler.
– Jag är inte säker men jag tror att vi har spelat på alla karnevalen som varit. Därför känns det både konstigt men samtidigt skönt på något vis att vi inte lirar i år, säger Anders Magnell.

Vad säger då väderrapporterna om resten av karnevalen? Idag fredag spås en skvätt regn på eftermiddagen men bättre på kvällen och under lördagen tyder det mesta på att vädret kommer att bli skapligt.

Annons
 

Fler bilder hittar du på vår Facebooksida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser