Annons

Cityidrotten utvidgas

Cityidrotten på Dammhagskolan har blivit en succé och nu ska kostymen bli större.
– De har gjort ett enastående arbete, berömmer Gunnar Nilsson, ordförande i LISA, Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation,  som tillsammans med Landskrona Stad startade verksamheten i januari 2010 som  en fortsättning och utveckling av det framgångsrika projektet ”BoIS i Centrum”, som Landskrona BoIS drev under sex år.
Från och med den 1 september införs nu Cityidrott även i Karlslundsområdet.

Tanken med Cityidrott är att barn och ungdomar mellan 6 och 12 år får prova på en massa olika idrotter. På så sätt kombineras en meningsfull och rolig fritidssysselsättning med en aktivitet efter skoltid.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser