Annons

Man omkom när busskur mejades ner

En man i 70-årsåldern avled sedan en personbil i hög fart på torsdagskvällen kört in i den busskur på Löpargatan där han stod.
Enligt det första vittnesuppgifterna har ett flertal personer som suttit i bilen som avvikit från platsen.
Ganska snart kunde dock en polispatrull med hund få upp ett spår och de fyra personerna som avvikit från olycksplatsen kunde gripas och är nu misstänkta bland annat för grovt vållande till annans död. De fyra gripna ynglingarna fördes till sjukhus varav åtminstone två fick lämnat detta under natten. Dessa förhördes då av polisen i Helsingborg. Senare under natten anhölls männen som uppges vara i 18-20 års åldern och körkortslösa. Såväl närliggande lyktstolpar som busskur demolerades totalt vid kraschen.
En hund som skadats vid olyckan fördes till djursjukhus.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser